Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Πήγε "πακέτο" και η τηλεθέαση !

Το «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου κυριάρχησε στο ραβασάκι της AGBγια το prime time της Πέμπτης, αφού σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 33,1%. Αντιθέτως, παρά το υψηλό lead in που είχε, το «Hotel Ispector» που ακολούθησε στο πρόγραμμα του Alpha σημείωσε μέσο όρο 12,2% σε ένα επεισόδιο που όλα δείχνουν ότι ήταν το τελευταίο, αφού δόθηκε εντολή να μην συνεχιστεί η εκπομπή.

Η «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που ασχολήθηκε με την υπόθεση Siemens, κινήθηκε στο 17%. Αντιθέτως, η ταινία «Πολιορκία» στον ΑΝΤ1 αημείωσε μονοψήφια με μόλις 9,6% ενώ αμέσως μετά οι «Ράδιο Αρβύλα» εκτόξευσαν την τηλεθέαση στο 26,2%.

Η παρέα του Αντώνη Κανάκη πέρασε έτσι σε τηλεθέαση το «Παρά Πέντε», που ενέταξε στο πρόγαμμά του το Mega. Το σήριαλ του Γ. Καπουτζίδη χτύπησε όμως ένα αξιοσημείωτο 23,2%. Νωρίτερα ο «Λάκης ο γλυκούλης» έκανε 25% και το «Μίλα μου βρώμικα» 21,9%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: