Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Εβδομαδιαία Εφημερίδα ΣΤΑΜΠΑ

Επι 3 χρόνια και κάθε Παρασκευή κυκλοφορεί η Εβδομαδιαία Πολιτική και Σατυρική Εφημερίδα με τίτλο «ΣΤΑΜΠΑ». Στόχος της Διεύθυνσης και των συντελεστών της εφημερίδας  από την αρχή ήταν να συμβάλει  στην έγκυρη και σωστή ενημέρωση των αναγνωστών…

΅Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια - λένε οι συντελεστές- φιλοδοξώντας να προσφέρουμε στους αναγνώστες άμεσο και άκριτο ρεπορτάζ που θα αγγίζει και θα εισχωρεί σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, με πρωταγωνιστή τον αναγνώστη άνθρωπο και όχι τον αναγνώστη «πελάτη»..

Στόχος μας είναι η είδηση που θα προκύπτει από επιτόπιο και διασταυρωμένο ρεπορτάζ…Φιλοδοξούμε η «ΣΤΑΜΠΑ» ν’ αποτελέσει ένα έντυπο-σταθμό στον Ελληνικό Τύπο".

Η «ΣΤΑΜΠΑ» είναι ένα έντυπο που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή με τη μορφή free press και με μόνιμο τιράζ άνω τα ων 30.000 φύλλων τα οποία διανέμονται δωρεάν στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών. Επίσης η «ΣΤΑΜΠΑ» αποστέλλεται με mail σε 40.000 αποδέκτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: