Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

«Ιερό» εξώδικο στους «Ράδιο Αρβύλα»

Πυρ και μανία έγινε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, με το βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα», που τον παρομοιάζει ως... «Batmanthimo» - υπερασπιστή της Ορθοδοξίας και καυτηριάζει τις απόψεις του για την εκκλησιαστική περιουσία και τους μετανάστες.

Ο μητροπολίτης απέστειλε εξώδικο στην εκπομπή, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του.

«Είμαι απόλυτα σύμφωνος με τα δικαιώματα όσων κάνουν σάτιρα, αλλά επειδή η υπόθεση έχει να κάνει με την ίδια την πίστη, τα σύμβολα και τα άμφιά μας, δεν μπορώ να είμαι απαθής», είπε στην «Πρωινή Μελέτη» ο κ. Άνθιμος.

Όπως είπε ο ίδιος, το βίντεο έχει προβληθεί κατ’ επανάληψη και το χαρακτήρισε «χυδαιότητα» με το οποίο κάποιοι καλούνται να γελάσουν με την Εκκλησία.

Βέβαια, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του βρήκαν στο εξώδικο ακόμα μία αφορμή για σάτιρα. Παρουσιάζοντάς το, πρόβαλλαν το επίμαχο βίντεο αλλά και ένα καινούργιο, προς αποκατάσταση όπως είπαν, στο οποίο ο μητροπολίτης παρουσιάζονταν ως... «Superanthimos», με το πρόσωπό του να βρίσκεται στο σώμα του Superman!

Μάλιστα, είπαν πως αν ενοχληθεί και πάλι, θα τον κάνουν...  «Σούπερ Γκούφι»!


Δείτε τις δηλώσεις του μητροπολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: