Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Έφοδος για την Τζούλια

Έφοδο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας που «έβγαλε» το πορνό βίντεο της Τζούλιας έκανε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και η Δίωξη Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από δύο ώρες ελέγχου οι αρμόδιοι κατέσχεσαν κούτες ολόκληρες με dvd και έγγραφα, ενώ πήραν και τους υπολογιστές της εταιρείας, προκειμένου να εξεταστεί αν είναι νομότυπες οι διαδικασίες παραγωγής τόσο του βίντεο με το γνωστό μοντέλο, όσο και παρόμοιου περιεχομένου dvd.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου στο κτίριο δεν βρισκόταν κανένας από τους υπεύθυνους. Παρά τις φήμες που θέλουν τον ιδιοκτήτη να βρίσκεται στο εξωτερικό, ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι είναι στο εξοχικό του και όσον αφορά τον έλεγχο δηλώνει πως όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο και δεν έχει να φοβάται τίποτα. «Είμαι αθώος», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, περίεργη τροπή παίρνουν τα πράγματα, αφού η Τζούλια αν ήθελε θα μπορούσε να σταματήσει την κυκλοφορία του dvd, ζητώντας εισαγγελική παρέμβαση. Αν το είχε η ίδια ζητήσει, ο Εισαγγελέας θα μπορούσε να δώσει εντολή να απαγορευτεί αμέσως η κυκλοφορία του πορνοβίντεο και η πώληση στα περίπτερα. Εν τω μεταξύ, εντύπωση προκαλεί η δήλωση της Τζούλιας ότι εκπροσωπείται από τον δικηγόρο κ. Παρασκευόπουλο, αφού ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Super Star» το διέψευσε.

Δείτε τα πλάνα από την έφοδο στην γνωστή εταιρεία παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: