Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Τα δάκρυα της Jessica Simpson στην Oprah!

Στην Oprah θα είναι φιλοξενούμενη σήμερα η Jessica Simpson και εκεί στον καναπέ της πιο διάσημης παρουσιάστριας του κόσμου θα πάρει την εκδίκησή της για τα όσα είπε ο JohnMayer για τη σεξουαλική τους ζωή!

Πριν από λίγο καιρό ο πρώην της Jessica που άπειρες φορές έχει απασχολήσει με τις απίστευτες δηλώσεις του, άνοιξε το στοματάκι του σε συνέντευξη για το Playboy και τι δεν είπε για την πληθωρική ξανθιά.

Τι ότι στο κρεβάτι είναι σαν ναρκωτικό. Τι ότι την ώρα που έκαναν έρωτα η Jessica ήταν σαν βόμβα ναπάλμ!!! Τα διάβασε και η κοπέλα και της σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο από τη σύγχυση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Jessica μέχρι και τα κλάματα έβαλε από τα νεύρα της, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και παραδέχθηκε ότι είναι θυμωμένη με τον πρώην της. «Δεν θέλω να ξέρει ο κόσμος τι κάνω στο κρεβάτι μου», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στην Oprah.

Όσο για τα περιττά κιλά που έχει βάλει τον τελευταίο καιρό; «Τα πάχη μου, τα κάλλη μου», λέει η Jessica, ξεκαθαρίζοντας ότι λατρεύει τις καμπύλες της και αισθάνεται υπέροχα με το σώμα της!!!!

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τη συνέντευξη της Jessica Simpson στην Oprah.

Δεν υπάρχουν σχόλια: