Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ο Nicholas Christakis και ο ιός της ευτυχίας

H Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κάτοπτρο παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διακεκριμένο επιστήμονα, καθηγητή του Πανεπιστημίου του Harvard και συγγραφέα, Nicholas Christakis. H διάλεξη διοργανώνεται επ’ ευκαιρία της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του Συνδεδεμένοι: Η εκπληκτική δύναμη των κοινωνικών δικτύων και πώς αυτά διαμορφώνουν τη ζωή μας (Connected: The Surprising Power of Our Social Networks and How They Shape Our Lives), που θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Κάτοπτρο στα μέσα Φεβρουαρίου του 2010.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2010 και ώρα 20:00 στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι). H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά.
Σύντομη παρουσίαση και σχολιασμός της ερευνητικής προσέγγισης του Nicholas Christakis θα γίνει από τον συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη και τον Καθηγητή Χειρουργικής Δημήτρη Λινό. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Λεωνίδας-Φοίβος Κόσκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: