Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEOPLE ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Imako Media SA έρχεται να προσθέσει μία ακόμη διεθνή επιτυχία στο δυναμικό των τίτλων της, καθώς, σε συνεργασία με την εκδοτική εταιρεία Time Inc., θα εκδίδει από τα τέλη Μαρτίου το περιοδικό People, το Νο 1 εβδομαδιαίο περιοδικό στον κόσμο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «με περισσότερα από 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Αμερική και περίπου 5 εκατ. τεύχη ανά εβδομάδα, το People είναι το Νο1 σε διαφημιστική δαπάνη εβδομαδιαίο περιοδικό (πηγή US Sales, PIB 2009). Οι αναγνώστες του ξεπερνούν τα 45 εκατ. (πηγή US Data, MRI Fall 2009). Εκδίδεται σε Αμερική και Ινδία και πλέον έρχεται στην Ελλάδα για να καταγράψει γεγονότα μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που τα δημιουργούν.

Το People είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του, ένα περιοδικό γεμάτο συναρπαστικές ιστορίες συναρπαστικών ανθρώπων. Είναι το εβδομαδιαίο περιοδικό που εμπιστεύονται οι αναγνώστες και άλλα μέσα για την αξιόπιστη θεματολογία του. Είναι το περιοδικό που εμπιστεύονται οι άνθρωποι των σελίδων του για να εξιστορήσουν τα γεγονότα που τους έχουν συγκλονίσει και έχουν διαμορφώσει τη ζωή τους.

Το περιοδικό People, με τις αποκλειστικότητες που εξασφαλίζει, τη μοναδική του θεματολογία, το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς και το ξεχωριστό του μέγεθος και layout, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και θα γίνει γρήγορα η αγαπημένη εβδομαδιαία συνήθεια του αναγνωστικού κοινού.

Διευθύντρια του People είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, διευθύντρια Διαφήμισης αναλαμβάνει η Κατερίνα Νίκα, προερχόμενη από τη θέση υπεύθυνης Διαφήμισης στο περιοδικό Μaxim, και υπεύθυνη Διαφήμισης αναλαμβάνει η Όλγα Τσαούση, η οποία κατείχε τη θέση υπεύθυνης Διαφήμισης στο περιοδικό InStyle. Η εκδοτική εμπειρία της Imako Media SA και το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελούν αναμφισβήτητα εγγύηση για την επιτυχία του περιοδικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: