Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

To ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έγινε ... σουξέ!

Ο Χάρης Κωστόπουλος είναι πάλι εδώ, απαιτεί να γίνει «πρώτο θέμα» και παρουσιάζει αποκλειστικά την ομότιτλη και ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά, την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 11 το πρωί, αποκλειστικά στην εκπομπή terragreco με το Θάνο Κωτσιόπουλο.

Ο Χάρης Κωστόπουλος αποτελεί περίπτωση καλλιτέχνη που αγαπά και τιμά το λαϊκό τραγούδι, με τον δικό του μοναδικό τρόπο εδώ και πολλά χρόνια! Και με την ιδιότητα του ως τραγουδιστή, αλλά και σαν δημιουργός πολλών και μεγάλων επιτυχιών! Μια συνέντευξη πολύ ιδιαίτερη και πολύ αποκαλυπτική!

Ο Χάρης Κωστόπουλος απαιτεί να γίνει «πρώτο θέμα» με αφορμή το νέο του cd, που περιλαμβάνει 11 καινούρια τραγούδια. Ο Χάρης Κωστόπουλος έχει φανατικούς φίλους που τον ακολουθούν στη δισκογραφία και τις πίστες. Στο προηγούμενο cd του ο δημοφιλής cult λαϊκός τραγουδιστής δήλωνε «παιδί για σπίτι». Τώρα μας παρουσιάζει τη νέα του δουλειά, από την οποία έχουν ήδη ξεχωρίσει ραδιοφωνικά τα τραγούδια «τι κόλλημα είναι αυτό» και «Πρώτο θέμα». Τη μουσική όλων των τραγουδιών έχει γράψει ο ίδιος ο Χάρης Κωστόπουλος, εκτός του τραγουδιού «Πρώτο θέμα», που υπογράφει ο Σταύρος Παζαρέντζης και «Τι σου έχω κάνει» που υπογράφουν συνθετικά από κοινού οι Β. Ζόρας και ο Δημήτρης Παρίδης, ενώ οι στίχοι είναι των Χάρη Κωστόπουλου, Μαίρης Καντιώτη και Γ. Γαλαίου. Καλή ακρόαση!


“Κυρίες και κύριοι … έχουμε Πρώτο Θέμα!”

APOKLEISTIKA @ terra greco

Εκεί που οι Έλληνες συναντούν τη μουσική τους αλλά και αυτούς που την φέρνουν κοντά

Δεν υπάρχουν σχόλια: