Αφού κατάφερε να κάνει μόδα την ελληνική κουζίνα στην Αυστραλία, τώρα θα επιδιώξει να πετύχει το ακατόρθωτο. Να την κάνει και παγκόσμια!
Ακατόρθωτο; Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για τον Γιώργο Καλομπάρη. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει τα βραβεία του Κορυφαίου Μάγειρα της Χρονιάς, να αναδείξει το ελληνικό εστιατόριο του The Press Club το καλύτερο για όλη την Αυστραλία και να κάνει τους «μπεστ σέλλερ» τα βιβλία του που περιέχουν τις δικές του συνταγές για την ελληνική κουζίνα.
Ο Γιώργος Καλομπάρης έχει ήδη τρία εστιατόρια στη Μελβούρνη (Press Club, Maha και Hellenic Republic) και ετοιμάζει ένα τέταρτο στο αριστοκρατικό Σάουθ Γιάρα που θα έχει ελληνο-ιταλική κουζίνα.
Επίσης, είναι επικεφαλής του The Belvedere Club στη Μύκονο και τώρα διαπραγματεύεται να ανοίξει εστιατόρια στη Νέα Υόρκη και στην… Αθήνα!
Την ίδια στιγμή, συμμετέχει ως κριτής στη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της περασμένης χρονιάς στην Αυστραλία Master Chef, η οποία επαναλαμβάνεται και φέτος. Η εκπομπή ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στο κανάλι «10» και κάνει πάλι ρεκόρ τηλεθέαση.
Την ίδια στιγμή, συμμετέχει ως κριτής στη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της περασμένης χρονιάς στην Αυστραλία Master Chef, η οποία επαναλαμβάνεται και φέτος. Η εκπομπή ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στο κανάλι «10» και κάνει πάλι ρεκόρ τηλεθέαση.
Κάθε βράδυ της εβδομάδας εκατομμύρια Αυστραλοί στήνονται στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη εκπομπή με βασικό κριτή τον ομογενή σεφ Γιώργο Καλομπάρη, ο οποίος μέσα από την ίδια εκπομπή έγινε και «σύμβολο του σεξ», σύμφωνα με ψηφοφορία γυναικών. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου