Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010


Οριστικά στη φυλακή ο Χρήστος Ψωμόπουλος


Μόλις χθες γράφτηκε  στο star.gr ότι ο «ναύτης» Χρήστος Ψωμόπουλος μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορίνθου, αφού ποινικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 4 ετών και 10 μηνών. Κι ενώ περιμέναμε να εξαγοράσει την ποινή του, το Εφετείο απέρριψε την αίτησή του και ο πρώην αγαπημένος της Βίσση και της Τζούλιας είναι πλέον κρατούμενος.

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος μπήκε στις στρατιωτικές φυλακές, καθώς η ποινή εναντίον του εκκρεμούσε πριν μπει στο ναυτικό. Παράλληλα, οι αρχές αναζητούν τον αδερφό του, Δημήτρη, που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 4 ετών και 5 μηνών.

Τα δύο αδέρφια δεν μαλλιοτραβήχτηκαν με την Τζούλια Αλεξανδράτου, ούτε δάγκωσαν κανένα αυτί... Είχαν καταδικαστεί μετά από αντιδικία με επιχειρηματία, που το 2000τους κατηγόρησε ότι αγόρασαν ηχοσύστημα αξίας 40 εκατομμυρίων ευρώ και τον πλήρωσαν με... ακάλυπτες επιταγές! VIDEO KAI ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: