Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Μαΐου 2010


16 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν το τελευταίο επεισόδιο του LOST !

 Σήμερα, Τρίτη, θα προβληθεί από τη ΝOVA, το τελευταίο επεισόδιο του LOST.  Το Lost κέρδισε ένα κοινό περίπου 16 εκατ. τηλεθεατών στις ΗΠΑ και αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές ανά τον κόσμο. Το τελευταίο του επεισόδιο θα προβληθεί υποτιτλισμένο στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης στη Nova, ωστόσο ήδη έχει κατέβει από το ίντερνετ από τους φανατικούς φίλους της σειράς.

Μετά από τηλεοπτική πορεία έξι ετών και 121 επεισόδια , έπεσε τα ξημερώματα στις Ηνωμένες Πολιτείες η αυλαία του  Lost με ένα δίωρο επεισόδιο, που όμως και πάλι άφησε απορίες στους πιστούς τηλεθεατές της.

Οι συντελεστές είχαν υποσχεθεί ότι στο τελευταίο αυτό επεισόδιο, που είχε δίωρη διάρκεια και από πολλούς θεωρείται το πιο ακριβό σε κόστος που έχει γυριστεί, θα λυθούν πολλά από τα δεκάδες μυστήρια της σειράς.   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: