Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Μαΐου 2010


Στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου Τζούλια - Μένιος
Στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου κατέληξαν Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης λίγο μετά τις 20:00, με τις πληροφορίες να διίστανται: άλλοι λένε πως άνγωστος τους επιτέθηκε με όπλο και άλλοι πως τους συνέλαβαν επειδή οδηγούσαν ανάποδα!

Το γνωστό δίδυμο βρίσκεται στο νησί των ανέμων (ήταν και του Αγίου Πνεύματος οπότε πήγαν για... την φώτιση), όπου και έμπλεξε (τι πρωτότυπο) σε νέες περιπέτειες με τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος άνδρας τους πλησίασε, τους έβρισε και τους απείλησε με όπλο, με αποτέλεσμα η «απόλυτη» και ο μεγα-μάνατζερ να βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού για να υποβάλλουν μήνυση (παλιά τους τέχνη κόσκινο).

Άλλες πληροφορίες λένε ότι το δίδυμο μπήκε ανάποδα σε δρόμο (πώς είχε κάνει προ ημερών που πάρκαρε παράνομα στο κέντρο της Κηφισιάς;) με αποτέλεσμα να τους «μαζέψει» το Λιμενικό.

Το τι ακριβώς έχει συμβεί θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες. Άλλωστε, από το σίριαλ Τζούλια - Μένιος δεν χάνουμε επεισόδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: