Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010


Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας

Οκτώ τραυματίες και έξι προσαγωγές είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο απολογισμός συμπλοκής μεταξύ περίπου 250 Αφγανών και Αλγερινών, λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ, στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας.

Μιλώντας στην "Ελευθεροτυπία" ο Λευτέρης Ζαγκλίδης, αυτόπτης μάρτυρας και μέλος της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας, ο οποίος εργάζεται στην οδό Μενάνδρου, καταγγέλλει πως οι συμπλοκές στην περιοχή είναι "καθημερινές, μετά τις 7 το απόγευμα".

"Σήμερα υπήρξε ένα γενικευμένο επεισόδιο από δύο ομάδες, Αλγερινών και Αφγανών, με ξύλα, καδρόνια, αλυσίδες, μαχαίρια και μπουκάλια, οι οποίοι ξήλωσαν ακόμα και το σίδερο της σκάλας της πολυκατοικίας κι άρχισαν να κυνηγιούνται στα στενά", περιγράφει και συμπληρώνει: "Καλέσαμε την Αστυνομία. Την πρώτη ομάδα αστυνομικών που επέβαιναν σε μηχανές τους πήραν στο κυνήγι. Κατόπιν ακολούθησε παρέλαση αστυνομικών. Τον τελευταίο ενάμισι μήνα οι αστυνομικοί δεν πλησιάζουν στη Μενάνδρου. Κι εμείς δεν μπορούμε πλέον να φύγουμε από τα μαγαζιά για να επιστρέψουμε το σπίτι μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: