Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 9 Μαΐου 2010


ΝΑΤΟϊκά και ρωσικά στρατεύματα παρελαύνουν μαζί για τη νίκη κατά του φασισμού

Στρατεύματα από τέσσερις χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ «ενώθηκαν» για πρώτη φορά την Κυριακή με το ρωσικό στρατό στην ετήσια παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία για την 65η επέτειο της νίκης κατά του φασισμού. Η Ανγκελα Μέρκελ μεταξύ των ξένων ηγέτων που παρέστησαν στους επίσημους εορτασμούς στη Μόσχα για το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Καθισμένη ανάμεσα στον Κινέζο πρόεδρο Χου Ζιντάο και τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν, η Γερμανίδα καγκελάριος παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση που πέρασε από την Κόκκινη Πλατεία με τη συμμετοχή 10.000 Ρώσων στρατιωτών και στρατευμάτων από τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Πολωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ήταν η πρώτη φορά που στρατεύματα από χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ παρήλασαν μαζί με τις ρωσικές δυνάμεις στην Κόκκινη Πλατεία -κάποτε την «καρδιά» της Σοβιετικής Ένωσης- σε μία κίνηση με υψηλό συμβολισμό. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: