Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

«Βασίλισσα» της Χάρλεϊ η Πάτρα

Παγκόσμιο ενδιαφέρον προκάλεσε η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση μοτοσικλετιστών Χάρλεϊ Ντάβινσον, που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.
Μόνο χθες, το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN αφιέρωσε στη διοργάνωση  3 λεπτά, ενώ αντίστοιχος ήταν και ο χρόνος που διέθεσε το ΒBC, παρουσιάζοντας όχι μόνο το ρεκόρ Γκίνες που πέτυχαν οι μοτοσικλετιστές διασχίζοντας τη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, αλλά και στιγμιότυπα των δράσεων και εκδηλώσεων που έγιναν. Παράλληλα, χιλιάδες βίντεο έχουν ήδη «ανέβει» στο youtube κάνοντας το γύρω του κόσμου και προβάλλοντας την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.
   Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι διοργανωτές στο «Σούπερ Ράλι» συμμετείχαν 6.000 μηχανές Χάρλεϊ Ντάβινσον από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Αγγλία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Γερμανία, κ.α.) ακόμη και τη Ρωσία, με τους αναβάτες και τους συνοδούς τους να ξεπερνούν τις 7.500. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: