Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 9 Μαΐου 2010


Πεθαίνοντας στην Ντίσνεϊλαντ!

Στον μαγικό κόσμο της Ντίσνεϊ, όπου κάθε όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί, ο καθένας μπορεί να συναντήσει τον ήρωα των παιδικών του χρόνων και να περπατήσει μέσα σε «στοιχειωμένα δάση»! Εκεί μπορεί να συνομιλήσει με πρίγκιπες και πριγκίπισσες, να ανταλλάξει... χειραψίες με κακόβουλες μάγισσες και να φωτογραφηθεί με τους επτά νάνους της Χιονάτης! Και όπως σε κάθε παραμύθι, έτσι και σε αυτό υπάρχει ο κακός δράκος. Με μία διαφορά όμως: πως είναι αυτός που νικά στο τέλος...

Μόλις σβήσουν τα φώτα και βγουν οι μάσκες του Μίκυ και της Μίνι Μάους, οι εργαζόμενοι της Eurodisney, οι οποίοι κρύβονται πίσω από αυτές κατά τη διάρκεια της ημέρας διασκεδάζοντας τις ορδές των τουριστών που σπεύδουν εκεί, επιστρέφουν στους ρυθμούς της πεζής καθημερινότητας. Και αν για κάποιους το φοβερό και τρομερό πάρκο είναι δικαίως ένας χώρος παραμυθένιος, για άλλους αποτελεί απλώς το μονοπάτι προς την απελπισία!
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: