Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Μαΐου 2010


Η εφορία πολιορκεί... ακίνητα

Με πολιορκητικό κριό τα ακίνητα των οφειλετών επιχειρεί η κυβέρνηση να τους... στριμώξει και να εισπράξει μέρος των ληξιπρόθεσμων χρεών. Για περιπτώσεις που μοιάζουν με αυτή του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, με ακίνητα να έχουν δεσμευθεί εδώ και χρόνια, προσανατολίζεται σε άρση των υποθηκών με παράλληλη έγγραφη δέσμευση του οφειλέτη πως θα προχωρήσει σε άμεση εκποίηση των ακινήτων για την εξόφληση των χρεών του. Η ρύθμιση αυτή αφορά σε παλιούς οφειλέτες.

άλληλα, όμως, με την απειλή της κατάσχεσης πιέζει 1.521 οφειλέτες με χρέη άνω των 10.000 ο καθένας και ακίνητη περιουσία που υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ κατά μέσο όρο.
Στο υπουργείο Οικονομικών έχει εγκατασταθεί ήδη ειδική ομάδα για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών, επικεφαλής της οποίας είναι πρώην στέλεχος του τραπεζικού τομέα.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: