Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010


Δύσκολες στιγμές για το Λάκη Λαζόπουλο

Ιδιαίτερα ανήσυχος είναι τις τελευταίες μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος. Αιτία, η περιπέτεια που περνάει με την υγεία της η μητέρα του και δεν χάρηκε για το χθεσινό 51% που έκανε σε θεαματικότητα αφήνοντας πίσω και αυτή την Eurovision που έφτασε στο 34%.

Η κα. Μαρία από την περασμένη Παρασκευή νοσηλεύεται σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας με λοίμωξη του αναπνευστικού. Πριν από λίγες μέρες ο κύριος «Αλ Τσαντίρι» πηγαινοερχόταν στη Λάρισα για να δει πώς είναι η μητέρα του, όμως όταν η κατάστασή της χειροτέρεψε αποφάσισε μαζί με τον αδελφό του να τη φέρουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα. Μαρία νοσηλεύεται στη σουίτα του 17ου ορόφου του θεραπευτηρίου και οι γιατροί έχουν πέσει από πάνω της. Καθημερινά της χορηγούν κορτιζόνη και αντιβιοτικά, ενώ της παρέχεται και οξυγόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: