Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Σαραντάρα η Ναόμι Κάμπελ

Σαράντα κεράκια σβήνει σήμερα η Ναόμι Κάμπελ, χωρίς να δείχνει το παραμικρό άγχος για το πέρασμα του χρόνου, αφού εξακολουθεί να παραμένει ιδιαίτερα ελκυστική, δικαιολογώντας τον τίτλο της «μαύρης γαζέλας».

Για χατίρι της ο βαθύπλουτος Ρώσος μνηστήρας της, Βλαντισλάβ Ντορόνιν, διοργανώνει στις Κάννες, ένα πάρτι γενεθλίων που θα αφήσει εποχή.

Η τοποθεσία έχει και συμβολικό χαρακτήρα για το ζευγάρι, αφού εκεί γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, ενώ και φέτος είναι καλεσμένοι σε όλες τις εκδηλώσεις του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Έτσι συνδυάζοντας γενέθλια και επέτειο μαζί η Ναόμι και ο μεγιστάνας σύντροφός της έχουν καλέσει στο πάρτι λαμπερά ονόματα της διεθνούς σόου μπιζ. Ήδη στο θέρετρο της Ριβιέρας καταφθάνουν ιδιωτικά τζετ και γιότ μεταφέροντας τους επώνυμους καλεσμένους της λαμπερής γιορτής. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: