Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ξεκινά το... τραγούδι με μια σέξι φωτογράφηση
Με μια σέξι φωτογράφηση για το ΝΙΤΡΟ ξεκινά την καριέρα στο... τραγούδι η μοντέλα Κατερινα Στικούδη. Και μην ρωτήσετε τι σχέση έχει το σεξ με το τραγούδι γιατί η Κατερίνα θα σας διαψεύσει προκαταβολικά.

Η Καριέρα στον χώρο του πενταγράμμου που φιλοδοξεί να κάνει η Κατερίνα Στικούδη είναι το νέο ΅φρούτο΅ του καλοκαιριού.  Το μοντέλο που έγινε παρουσιάστρια μουσικής εκπομπής, φαίνεται ότι ζήλεψε τα αστέρια που φιλοξενεί κάθε Σάββατο στο Mega Star και ετοιμάζεται να ξεκινήσει να τραγουδά στα στούντιο και τις πίστες.

«Μ\' αρέσει, ξέρεις κι εσύ, έχεις πολλές ιδιότητες, τα πράγματα είναι δύσκολα, λόγω οικονομικής κρίσης παιδιά, τί να κάνουμε; Ο,τι μπορεί ο καθένας». Και η Κατερίνα φαίνεται ότι μπορεί (ή νομίζει ότι μπορεί) να χωθεί στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού ως ερμηνεύτρια.

Παράλληλα, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες την καλή χαρά» η Κ. Στικούδη αποκάλυψε ότι προετοιμάζει ψυχολογικά τους γονείς της όταν πρόκειται να κάνει μία αισθησιακή φωτογράφιση.

ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις και ακούστε ένα διάλογο της Κατερίνας με την μανούλα της που έμαθε από την τηλεόραση ότι θα γίνει σέξι φωτογράφηση (Για το ... τραγούδι το ήξερε;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: