Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010


Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας προγραμματίζουν για σήμερα το απόγευμα η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ, μία ημέρα μετά την πρωτοφανή σε όγκο διαδήλωση στην πρωτεύουσα, αλλά και τα τραγικά γεγονότα που αμαύρωσαν τις χθεσινές κινητοποιήσεις. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία ΟΤΟΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε 48ωρη πανελλαδική απεργία τα φαρμακεία, τρίωρη στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών, ενώ νέα πανελλαδική απεργία προχωρούν την επόμενη εβδομάδα τα συνδικάτα.
Ειδικότερα, στις 6.00 το απόγευμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή και παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες να εκφράσουν τη δική τους συμβολική διαμαρτυρία με γενική δεκάλεπτη διακοπή (σβήσιμο) του φωτισμού από 20:50 έως 21:00 το βράδυ.
Συγκέντρωση πραγματοποιεί στις 6 το απόγευμα και το ΠΑΜΕ, στην πλατεία Ομονοίας, ενώ περικύκλωση της Βουλής θα πραγματοποιήσει το απόγευμα το δίκτυο συνδικαλιστών ριζοσπαστικής αριστεράς. 
Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία για να νέα συλλαλητήρια, με στόχο να αποφευχθούν επεισόδια. Για το λόγο αυτό, οι δυνάμεις της Αττικής ενισχύονται με αστυνομικούς και από την περιφέρεια. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: