Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Μαΐου 2010


Την άποψη ότι ο κυριακάτικος (22:00, ΣΚΑΪ) τελικός της Ευρωλίγκα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα θα δώσει την κούπα στην ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου. Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ, στάθηκε στον ενθουσιασμό της ομάδας του και στην εμπειρία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο.
«Οι ημιτελικοί έδειξαν πως υπήρχαν τέσσερις ομάδες που έπαιξαν καλό μπάσκετ και οι δύο που έφτασαν στον τελικό είναι οι καλύτερες ομάδες και με την πιο σταθερή πορεία στη διάρκεια της διοργάνωσης. Η Μπαρτσελόνα παίζει καλό μπάσκετ, έχει έναν κορμό στον οποίο κάθε χρόνο προσθέτει κομμάτια και θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: