Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ο Γ. Λάτσιος ανοίγει τα χαρτιά του για Μανωλίδου, Μαγγίρα, ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, Love Bites, X- Factor, Next Top Model !

Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» για όλους και για όλα. Για την Ευγενία Μανωλίδου, την Ματθίλδη Μαγγίρα, τους Ράδιο Αρβύλα και το τι μέλλει γενέσθαι από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1."

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι στο «Dancing with the stars» δεν υπάρχουν φαβορί και πως κάθε εβδομάδα αποδεικνύεται αυτό περίτρανα, ενώ στην ερώτηση αν η Ευγενία Μανωλίδου είναι η αγαπημένου του πέταξε το καρφάκι του…

«Η Ευγενία Μανωλίδου δεν πιστεύει ότι είναι η αγαπημένη της κριτικής επιτροπής. Πιστεύει ότι την αδικούμε», είπε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!

Όσο για την κόντρα της με τη Ματθίλδη Μαγγίρα, την χαρακτήρισε… «ανταγωνισμό»!!!! Ανταγωνισμό το λέμε τώρα, που με κάθε ευκαιρία τροφοδοτούν την… «κόντρα» που και καλά έχουν δημιουργήσει τα μέσα;

Anyway!!! Ο κ. Λάτσιος, είπε επίσης ότι δεν τον ενοχλεί καθόλου η σάτιρα που κάνουν στο πρόσωπό του τόσο οι Ράδιο Αρβύλα, όσο και ο Θέμος και τόνισε ότι το μοναδικό που τον ενοχλεί είναι τα ψέματα.

Μάλιστα ήταν αποκαλυπτικός και για το τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1. Έτσι μάθαμε ότι η πρωινή ζώνη θα μείνει ως έχει, θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην απογευματινή ζώνη, με τη διακοπή του… Love Bites, ενώ πράσινο φως για την επόμενη χρονιά πήραν το X– Factor και το Next Top Model.

Δεν υπάρχουν σχόλια: