Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Έκθεση φιλιού με εθελοντές στη Θεσσαλονίκη

Μήνυμα σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας επιχειρεί να μεταδώσει η έκθεση φωτογραφιών με φιλιά εθελοντών.
Το φιλί υποδηλώνει την ανθρώπινη επαφή, τη ζωή, την υγεία, την επικοινωνία, το είδος της σχέσης των ανθρώπων που ενδίδουν σε αυτό. Το συμβολισμό της πράξης αυτής, μέσα από μια πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας, επέλεξε το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας (ΚΕΣΑΥ) του ΑΠΘ για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα σεξουαλικής υγείας.   Η έκθεση «Φιλιά» εκτίθεται στον περίβολο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, επί της οδού Εθν. Αμύνης, από την προηγούμενη εβδομάδα και για περίπου ένα μήνα, ενώ προορίζεται να ταξιδέψει μεταφέροντας το μήνυμά της και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Ο φωτογράφος, καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, Γιώργος Κατσάγγελος, συνέλαβε στο φακό του φιλιά καθημερινών ανθρώπων που έχουν υπαρκτούς δεσμούς (ζευγάρια, οικογένειες) και θέλησαν να ποζάρουν εθελοντικά για να απαθανατίσουν την πράξη τους, με σκοπό την εκστρατεία ενημέρωσης του ΚΕΣΑΥ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: