Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010


Μαντέψτε! Η Ελένη πήγε ξανά για ψώνια


Τετάρτη σήμερα, τα εβδομαδιαία περιοδικά ποικίλης ύλης κυκλοφορούν και... ναι(!) η Ελένη Μενεγάκη είναι ξανά εξώφυλλο καθώς οι παπαράτσι πάλι την φωτογράφησαν την ώρα που ψώνιζε στην Κηφισιά!

Μετά το διάλλειμα των προηγούμενων εβδομάδων -όπου την Ελένη την είδαμε μεν, αλλά για ούζα με τον Ματέο και όχι για ψώνια δε- η ξανθιά παρουσιάστρια επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια.

Με ξεπλυμένο τζιν (;) φορεματάκιμοβ παντοφλίτσα του τύπου «πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία», μπλε τσαντικόμαύρο γυαλί ηλίου και βάψιμο στην τρίχα, η οικοδέσποινα του «Καφέ» έκανε ξανά μανά μια βόλτα στα καταστήματα της Κηφισιάς, λίγο πριν αναχωρήσει με την εκπομπή της για Κυλλήνη.

Τέσσερις τσαντάρες να (με το συμπάθιο) γέμισε το Ελενάκι και, αφού τις έβαλε στο πίσω κάθισμα, μπήκε στο αμαξάκι και επέστρεψε στο σπίτι. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: