Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Μαΐου 2010


Η ελληνίδα που έστησε τον Κλούνει





Στις Κάννες ετοιμαζόταν να πάει η Ρια Αντωνίου, αλλά μάλλον δεν υπολόγισε σωστά και έτσι μετά από ένα ατύχημα βρέθηκε στο …γύψο.

«Έπαθα ένα μικρό διαστρεμματάκι  …στραμπούλιξα τον αστράγαλο», λέει από το κρεβάτι του πόνου και προσθέτει ότι το έπαθε στο στούντιο, στη διάρκεια γυρίσματος, όπου έπαιζε στο «κάνε μου λιγάκι μου».

Εκεί λοιπόν που υπολόγιζε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί με δωδεκάποντα, δίπλα στον Κλούνει, βρέθηκε τελικά με γύψο στο πόδι.

«Ε αφού δε μπορώ να βάλω παπούτσι τι να πάω» λέει η ίδια στο ΣΤΑΡ και προσθέτει με αυτοπεποίθηση που σκοτώνει: «Ξυπόλυτη στις Κάννες; Ας περιμένουν και οι Κλούνιδες και οι Τζολίδες»

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό η Ρία ξαναέγινε ξανθιά και ίσως φταίει αυτό που, όπως λέει, την έχουν ματιάσει. Παρόλα αυτά όμως δηλώνει «ξανθιά μέσα και έξω». ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: