Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010


Στον τελικό της 
Eurovision 
η Ελλάδα
Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και οι ευχές μας έγιναν πραγματικότητα: η Ελλάδα και το «Opa» προκρίθηκαν στον τελικό της Eurovision, όπως ανακοινώθηκε μετά την λήξη του Α’ ημιτελικού!

Η χώρα μας, μία από τις 17 διαγωνιζόμενες, είναι μία από τις 10 που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον διαγωνισμό του Σαββάτου, ενώ άλλες 10 φιναλίστ θα προκύψουν από τον Β’ ημιτελικό, που διεξάγεται την Πέμπτη και στον οποίο συμμετέχει η Κύπρος.

Αναλυτικά, οι χώρες που προκρίθηκαν είναι(με την σειρά που ανακοινώθηκαν): Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Μολδαβία, Ρωσία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Λευκορωσία, Σερβία, Βέλγιο, Αλβανία και Ισλανδία.

Oι οικοδεσπότες του διαγωνισμού δεν μας άφησαν να περιμένουμε και πολύ, καθώς η κάρτα που έγραφε «Ελλάδα» εμφανίστηκε τέταρτη κατά σειρά!

Το «Greece» από τα χείλη των παρουσιαστών σκόρπισε ενθουσιασμό και πανηγυρισμούςστην ελληνική αποστολή, στους Έλληνες που βρίσκονταν στο «Telenor Arena», αλλά και σε αυτούς που κάθισαν αναπαυτικά στον καναπέ τους για να δουν τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Σημειώνουμε πως η ανακοίνωση των φιναλίστ δεν γίνεται με βάση την βαθμολογία που έλαβε κάθε χώρα από το televoting και τις εθνικές επιτροπές, αλλά με τυχαία σειρά.
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΑΙΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: