Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Νεκρός βρέθηκε ο σύζυγος της Μέρφι

Ο Σάιμον Μόντζακ, ο σεναριογράφος και σύζυγος της Μπρίτανι Μέρφι, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς το Δεκέμβριο, βρέθηκε την Κυριακή νεκρός στην οικία του στο Χόλιγουντ, όπως δήλωσε η αστυνομία στους Los Angeles Times.
Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα.
"Έχουμε ντετέκτιβ στη σκηνή", δήλωσε ο αρχιφύλακας Λουί Λοζάνο στους Times, προσθέτοντας: "Διεξάγονται έρευνες. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα τις παράσχουμε".
Ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Μπράιαν Χάμφρεϊ δήλωσε ότι ανταποκρίθηκαν σε κλήση για "αίτημα απροσδιόριστης ιατρικής ανάγκης". Η πυροσβεστική υπηρεσία παρείχε ιατρικές υπηρεσίες στον Μόντζακ.
Έπειτα από το θάνατο της Μπρίτανι Μέρφι, οι φήμες για το σύζυγό της οργίασαν εκ των οποίων κάποιες έκαναν λόγο για εμπλοκή του στο θάνατό της, για οικονομικά προβλήματα ενώ άλλα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι την παντρεύτηκε για να γλιτώσει την απέλαση.

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια: