Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Η Τζούλια τα βάζει με την κυβέρνηση και αποκαλύπτει ποια παρουσιάστρια ‘έπαιρνε όλη τη Θεσσαλονίκη‘ !

Την δική της ιστοσελίδα απέκτησε η Τζούλια Αλεξανδράτου, που μας υπόσχεται αποκαλύψεις και ειδήσεις - βόμβα!

«Το Νέο Αποκαλυπτικό Site», όπως ονομάζεται, φιλοξενεί ήδη τα δύο πρώτα άρθρα του, ενώ ζητά συνεργάτες που θα πλαισιώσουν την «απόλυτη» στο νέο της εγχείρημα.

Το πρώτο κείμενο ανήκει -φυσικά- στην ίδια και επικαλείται δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο γενικός γραμματέας της ΥΠ.Ε.Ε. (πρώην ΣΔΟΕ) κάνει ολίγον τι χλιδάτη ζωή.

«Θέλω να μας απαντήσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά και ο Υπουργός Οικονομικών ποιος θα ελέγξει τον κύριο Καπελέρη για τα τόσα πλούτη που επιδεικνύει, κάνοντας τον γάμο του γιου του με 3.000 καλεσμένους στο Γκολφ της Γλυφάδας», γράφει μεταξύ άλλων η ξανθιά μοντέλα - τραγουδίστρια - πρωταγωνίστρια και blogger, καλώντας παράλληλα τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων να καταθέσουν σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή.

«Αίσχος - Μας κοροϊδεύει η κυβέρνηση και βάζει εμάς μπροστά για να καλύψουν τα δικά τους εγκλήματα... Κύριοι σας λυπάμαι απλά!!!», γράφει η Τζούλια. Mάλλον την έχει δει... Ιφιγένεια στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής, μετά τους ελέγχους που της έκανε το ΣΔΟΕ στις -κατά τα άλλα- αφιλοκερδείς εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα...

Η δεύτερη ανάρτηση αφορά σε μια αποκάλυψη: όπως γράφεται, πρόκειται για ξανθιά παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης, η οποία πριν γίνει γνωστή «έπαιρνε όλη την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα όλα τα στρατόπεδα». ΔΙΑΒΑΣΤΕ , ΕΔΩ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: