Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Μαΐου 2010


Πολιτική… αντιπαράθεση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!


Είπαμε κι εμείς θα δούμε ένα «Ελλάδα έχεις ταλέντο», χωρίς μια κοντρίτσα, μια διαφωνία βρε αδελφέ μεταξύ Ευγενίας Μανωλίδου, Βαγγέλη Περρή και Ηλία Ψινάκη;

Όχι βέβαια… Πώς θα κάνει νουμεράκια άλλωστε το talent show του ΑΝΤ1; Στη συγκεκριμένη μάλιστα κόντρα πήρε μέρος και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στον δεύτερο ημιτελικό ήρθε η σειρά να βγει το συγκρότημα των Rua Mat, το οποίο στους προημιτελικούς είχε και πάλι… «διχάσει» την επιτροπή με τις ρίμες τους.

Αυτή τη φορά, επηρεασμένο φαίνεται το συγκρότημα από τις δύσκολες μέρες που περνά η Ελλάδα, είπε ένα τραγούδι με άκρως πολιτικό στίχο. «10 Ρίχτερ σεισμός, στη βουλή πανικός», τραγούδαγαν τα παιδιά, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο απευθυνόμενοι στους πολιτικούς τους είπαν «Βγάλτε το σκασμό για να μιλήσει ο λαός» 


VIDEO ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: