Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Θέλω 600.000 ευρώ ενοίκια το χρόνο απο το Υπ. Παιδείας

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ζητά ενοίκια για τα σχολεία που βρίσκονται σε γη της εκκλησίας, ως αντίποινα για τις επιθέσεις που δέχτηκε για την εκκλησιαστική περιουσία.
 

Και εκκλησιαστικοί κύκλοι στην Αθήνα χαμογελούσαν πονηρά! Το πρώτο σχολείο για το οποίο ζητά ενοίκια ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος είναι το Διανέλλειο. Πηγές από το Υπουργείο Παιδείας, επιβεβαιώνουν την επίσκεψη χθες της Επιτροπής που διαχειρίζεται το «κληροδότημα Διανελλείου» και έχει καταλυτική εκπροσώπηση η Αρχιεπισκοπή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η επιτροπή είχε χθες ακόμα και εκτιμήσεις γης από εγκεκριμένους εκτιμητές και το ποσό που ζητά από το Υπουργείο Παιδείας είναι 600.000 ευρώ ετησίως. Κατά τα αλλά η εκκλησία βοηθά την πολιτεία και την εκπαίδευση στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: