Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Πόλεμος στις βουβουζέλες από το BBC

Το BBC εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός των σαλονιών των τηλεθεατών τον «εκνευριστικό» για πολλούς ήχο της βουβουζέλας, του παραδοσιακού νοτιοαφρικανικού οργάνου, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο δημόσιας συζήτησης στο φετινό μουντιάλ.

Ο τρόπος με τον οποίο θα επιβληθεί η ... λογοκρισία στον θόρυβο από τις βουβουζέλες δεν έχει πλήρως διευκρινιστεί, ωστόσο εκτιμάται ότι το βρετανικό δίκτυο θα κάνει χρήση της νέας τεχνολογίας, δίνοντας στον τηλεθεατή του μουντιάλ τη δυνατότητα να ακούει μόνο τον σχολιασμό του δημοσιογράφου, χωρίς τον φυσικό ήχο που προέρχεται από το γήπεδο και τις κερκίδες του. 

«Είναι μια λύση την οποία σκεφτόμαστε», επισήμανε εκπρόσωπος του BBC. Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι στιγμής, το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο έχει λάβει 545 επιστολές παραπόνων για τις βουβουζέλες. 

Η τελική απόφαση από το BBC αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρε

Δεν υπάρχουν σχόλια: