Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Κατάληψη των γραφείων του Μετρό από συμβασιούχους

Στην κατάληψη των γραφείων της ΑΜΕΛ εταιρείας λειτουργίας του Μετρό στα Σεπόλια προχώρησαν σήμερα εργαζόμενοι, οι συμβάσεις των οποίων έληξαν και δεν πρόκειται να ανανεωθούν, όπως διεμήνυσε το πρωί ο πρόεδρος της εταιρείας Σαράντης Μιχαλόπουλος.
Στη συνέχεια, οι συμβασιούχοι αποχώρησαν, ενώ αποφάσισαν να προβούν αύριο σε παράσταση στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να συναντήσουν τον υπουργό και να ζητήσουν την επαναπρόσληψή τους.
Πρόκειται για περίπου 285 εργαζόμενους συμβασιούχους. Στο πόρισμά του ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, εξετάζοντας τις συμβάσεις τους, είχε αποφανθεί ότι προσελήφθησαν παράνομα με συμβάσεις ενός έτους από τον περασμένο Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2009, σε περίοδο δηλαδή που θεωρήθηκε προεκλογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: