Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ο Αλ Γκορ χώρισε όπως η... Μενεγάκη

Τον τρόπο που ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται πως μιμήθηκε ο Αλ Γκορ.Μετά από 40 χρόνια γάμου με την Τίπερ Γκορ, στην διάρκεια του οποίου το ζεύγος απέκτησε τέσσερα παιδιά, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε τον χωρισμό του, αρχικά σε φίλους και γνωστούς και στην συνέχεια στον… Τύπο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το (πρώην) ζεύγος, που πρόσφατα γιόρτασε την 40η επέτειο από τον γάμο του, έστειλε ένα e-mail που έγραφε τα εξής: «Ανακοινώνουμε πως ύστερα από πολλή σκέψη και πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Είναι αμοιβαία απόφαση, που έχουμε λάβει μετά από  μακρά και προσεκτική εξέταση. Ζητούμε τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής και της οικογένειάς μας και διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε περαιτέρω σχόλια».

Σας θυμίζει κάτι; Εμάς πάντως πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: