Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010


Με τον πρόεδρο της Κύπρου Δ.Χριστόφια συναντήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος


Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια είχε το Σάββατο ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπας Βενέδικτος ΙΣτ', ο οποίος πραγματοποιεί από την Παρασκευή επίσκεψη στην Κύπρο.

Ο Πάπας αφίχθη στο προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας στις 9:10 το πρωί και τον υποδέχθηκαν ο κ. Χριστόφιας και η σύζυγός του, Έλση. Ο Κύπριος πρόεδρος και ο Πάπας επιθεώρησαν στρατιωτικό άγημα, ενώ παιάνιζε η φιλαρμονική της αστυνομίας Κύπρου και κατευθύνθηκαν στον ανδριάντα του πρώτου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας αρχιεπισκόπου Μακάριου. Ο Πάπας απέδωσε φόρο τιμής στον Μακάριο, στον ανδριάντα του οποίου είχε τοποθετηθεί λίγο πριν μεγάλο στεφάνι με λουλούδια σε κίτρινο και άσπρο χρώμα.

Ο Κύπριος πρόεδρος τόνισε ότι η επίσκεψη του Πάπα «αποτελεί ιστορικό γεγονός για την Κύπρο», ενώ μιλώντας κατά την υποδοχή του ζήτησε από τον Πάπα να συνδράμει με την προσευχή του, για να ανακτήσει η Κύπρος σύντομα την ενότητα και την ελευθερία της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: