Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Πρωτοφανή στην Ελλάδα, συχνά στο εξωτερικό τα δέματα-βόμβες

Η επίθεση με παγιδευμένο δέμα στο γραφείο του υπουργού Προστασία του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αν και είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές φορές από τρομοκρατικές οργανώσεις και σε άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις στο εξωτερικό.

Οι πρώτες μαρτυρίες για τη χρήση τους εμφανίζονται ήδη από τον 18ο αιώνα και πολλαπλασιάζονται μεταπολεμικά με τη χρήση εκρηκτικών μεγαλύτερης ισχύος όχι μόνο από τρομοκρατικές ομάδες αλλά και από μυστικές υπηρεσίες ακόμα και για λόγους προσωπικής αντεκδίκησης. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 Η κοινωνία μας δεν τρομοκρατείται, τόνισε ο πρωθυπουργός

Το μήνυμα ότι η κοινωνία δεν τρομοκρατείται και ότι ο σκοπός των τρομοκρατών δεν θα επιτευχθεί έστειλε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής την Παρασκευή, λίγες ώρες μετά το φονικό χτύπημα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: