Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Η Ελένη και τα… απόκρυφα των ανδρών!
Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη μας καλημέρισε από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα μείνει όλη την εβδομάδα.

Στην ενότητα λοιπόν με την έρευνα του Γρηγόρη, ο συνεργάτης της Ελένης είχε να παρουσιάσει τα δέκα πράγματα που δεν πρέπει να κάνουν οι άνδρες σε δημόσιους χώρους.

Στην πρώτη θέση λοιπόν ήταν να μην… ξύνουν τα απόκρυφά τους μπροστά στον κόσμο!!!!

Μόλις το άκουσε αυτό η Ελένη αναστατώθηκε.

«Έλα μωρέ Γρηγόρη, έλα σε παρακαλώ και είμαστε σε ξένο μέρος. Αυτά να μου τα πεις στο στούντιο που είμαστε μόνοι μας. Δεν μπορώ είμαστε σε ξένο σπίτι», είπε η Ελένη για να της απαντήσει ο Μουτσινάς:

«Δεν παρεξηγούν, μας ξέρουν. Να ξέρετε, δεν πρέπει να γίνει αυτό, το απόκρυφο».

Και όταν ο Μουτσινάς και ο Γκουντάρας άρχισαν την κουβεντούλα πώς να το κάνουν χωρίς να τους καταλάβει κάποιος, η Ελένη επενέβη δυναμικά…

«Παιδιά δεν πλησιάζεις το χέρι σου εκεί πέρα, είναι ντροπή! Κάντο λίγο… έτσι (τρίβει τα πόδια της), δεν ξέρω» για να ξεκαρδιστούν όλοι στα γέλια!!!!

«Πώς ρε Ελένη θα το κάνουν;», της λέει ο Γρηγόρης, «Ε, δεν ξέρω», απαντά εκείνη, «Δεν είμαι άντρας, δεν ξέρω πώς γίνεται η κατάσταση, η επαφή».

Και οι συμβουλές για… διακριτικό ξύσιμο δεν σταμάτησαν εκεί. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: