Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ν. Μπουλέ – Γ. Αρναούτογλου: Ή γάμος ή χωρισμός

Όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η σχέση του Γ. Αρναούτογλου και της Ν. Μπουλέ κρέμεται στην κυριολεξία από μία κλωστή.

Οι όλο και πιο συχνές εμφανίσεις του Γρηγόρη μόνο με τους κολλητούς του και η απουσία της Νάντιας από το πλευρό του έχουν κάνει πολλούς να λένε ότι οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί.

Πού οι καλές μέρες που ο φωτογραφικός φακός τους έπιανε χεράκι, χεράκι να κάνουν βόλτες στην Πεντέλη, ή να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μέσα στις γλύκες και τον έρωτα.

Φίλοι του ζευγαριού λένε ότι τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα για τη σχέση τους. «Βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο, όπου πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να είναι μαζί πιο επίσημα ή αν θα πρέπει να χωρίσουν», λένε.

Μάλιστα όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος ο Γρηγόρης στους φίλους του: «Είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ. Δεν μαλώνουμε, δεν γκρινιάζουμε ο ένας στον άλλον. Οι διαφορές μας δεν έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά μας». ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: