Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010


ΕΚΠΟΙΖΩ: Άμεση προώθηση του νομοσχεδίου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά


Την άμεση ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση των χρεών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών,  που έχει εξαγγελθεί εδώ και περίπου οκτώ μήνες από την κυβέρνηση, ζητεί η καταναλωτική οργάνωση ΕΚΠΟΙΖΩ, καθώς οι τράπεζες εξακολουθούν να εφαρμόζουν καταχρηστικές πρακτικές σε βάρος των καταναλωτών.
Ειδικότερα η ΕΚΠΟΙΖΩ κάνει λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση και ζητεί την άμεση κατάθεση του “επίμαχου” νομοσχεδίου στη Βουλή, καθώς είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης του σοβαρότατου κοινωνικού προβλήματος της υπερχρέωσης των καταναλωτών, ήταν βασική προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης και ήταν από τα πρώτα νομοσχέδια που τέθηκαν προς διαβούλευση με προοπτική την άμεση ψήφισή του.
Αναφέρει δε ότι ο αριθμός των συμπολιτών μας που αδυνατούν  να ανταποκριθούν στις δανειακές υποχρεώσεις τους αυξάνεται καθημερινά με αλματώδεις ρυθμούς, λόγω περικοπών στους μισθούς, ραγδαίας αύξησης της ανεργίας, των φόρων και της ακρίβειας. Τονίζεται επίσης ότι ορισμένες τράπεζες έχουν προσδιορίσει πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας  ακόμα και για πολύ μικρά χρέη των καταναλωτών. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: