Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Μεγάλη μείωση τουριστικών εσόδων, συγκρατημένη πτώση στις αφίξεις

Οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής που παρατηρούνται τις τελευταίες δύο εβδομάδες φαίνεται να βελτιώνουν το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα της φετινής τουριστικής σεζόν, ωστόσο οι αφίξεις συνεχίζουν να είναι χαμηλότερες σε σχέση με πέρσι, οδηγώντας τα έσοδα σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία των αεροπορικών αφίξεων από το εξωτερικό, που έχει στη διάθεσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και δημοσιεύει η «Καθημερινή», στα κυριότερα αεροδρόμια δείχνουν ότι στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαΐου η πτώση αγγίζει, ήδη, το 3% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι.
Το ποσοστό ενδέχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερο καθώς δεν έχουν συμπεριληφθεί στα στοιχεία οι αφίξεις του Μαΐου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», οι οποίες εκτιμάται ότι ήταν μειωμένες, ως αποτέλεσμα των τραγικών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας και του κύματος ακυρώσεων κρατήσεων που ακολούθησε σε ξενοδοχεία της πρωτεύουσας.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: