Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Καρφιά» Τατιάνας για τα προσωπικά της Ελένης

Μέσω του... χιούμορ σχολίασε την προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη η Τατιάνα Στεφανίδου, που έριξε «μπηχτές» για το διαζύγιο και τον Ματέο Παντζόπουλο μέσω του καλεσμένου της, Μάρκου Σεφερλή.

Στον καναπέ του «Αξίζει Να Το Δεις» κάθισαν ο Σεφερλής ως Μενεγάκη και ο Κώστας Καπετάνιος ως... Γιάννης Λάτσιος!

«Γιάννη μου αυτή η τούφα σου η λευκή στα μαλλιά, το σήμα κατατεθέν σου, δεν στάθηκε αρκετή για να γοητεύσει την Ελένη;», ρώτησε η Τατιάνα και το «καρφί» προς τον διευθυντή της πήγε σύννεφο. Αλίμονο! Μεταγραφική περίοδος στα κανάλια, περικοπή 20% ακούγεται ότι της ζητούν, με σταυρωμένα χέρια θα καθόταν η Τάτι;

Κάπου εκεί, όμως, άρχισαν τα όργανα για την Ελένη Μενεγάκη...

«Και, μιας και είσαι μαγείρισσα, τι μακαρόνια προτιμάς;», ρώτησε η Τατιάνα και ο Μάρκος Σεφερλής - Ελένη (με... κορόνα στο κεφάλι όπως αρμόζει σε μια βασίλισσα) ήταν αποστομωτικός: «τι άλλο; Τα Misco! Το συζητάς; Τα μακαρόνια είναι Misco... είναι παλιά αυτή η ιστορία. Ό, τι κι άλλο μακαρόνι να χρησιμοποιήσω θα ήταν επί..Ματέο»!

Εκεί η Τατιάνα «λύθηκε» στα γέλια, όπως ακριβώς γελούσε η Μενεγάκη και ειρωνευόταν ο Μουτσινάς που την είδε να χορεύει στη σκηνή των βραβείων MAD.  VIDEO ME ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ , ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: