Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Δολοφόνοι-τρομοκράτες οι Κορινθίου – Αϊβάζης

Θα αναρωτιέστε τώρα κι εσείς, όπως κι εμείς τι σχέση μπορεί να έχει ο Γ. Αϊβάζης και η Μ. Κορινθίου με τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη;

Και πριν σας πιάσει πανικός και αρχίσετε, τα κλασικά «πέσαμε απ’ τα σύννεφα», «ήταν τα καλύτερα παιδιά», «δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα», κτλ, κτλ, να σας καθησυχάσουμε και να σας πούμε ότι το ερωτευμένο ζευγαράκι ετοιμάζεται να βγει στην παρανομία για χάρη της… τέχνης;

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν Αϊβάζης και Κορινθίου ετοιμάζονται να συμπρωταγωνιστήσουν σε μια νέα κινηματογραφική ταινία με τίτλο «17» που θέμα της θα έχει τη σύλληψη των μελών της δολοφονικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο στην Αττική, ενώ κάποια θα γίνουν στην Ιταλία και στη Γαλλία. Στην ταινία θα εμφανιστούν επίσης ο Ν. Ψαράς και ο Σ. Φωκάς.

Πηγή: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: