Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ότο Ρεχάγκελ: « Σε λίγες μέρες μπορεί να μην είμαστε μαζί»

Αινιγματικά ήταν τα λόγια του Ότο Ρεχάγκελ σε ομιλία του στους διεθνείς μας ενόψει της αναμέτρησης Ελλάδα-Νιγηρία (17/6 και 17.00 ώρα Ελλάδος). Την ώρα που δημοσιεύματα στη Γερμανία θέλουν διάδοχο του Ότο τον Φερνάντο Σάντος ,ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν ενωμένοι και να μην απογοητεύονται. 
Χρησιμοποιώντας τη φράση : «σε λίγες μέρες μπορεί να μην είμαστε μαζί» δήλωσε συγκινημένος: "Εχουμε ζήσει πολλά. Πανέμορφες στιγμές. Δεν θα αφήσουμε μία ήττα να χαλάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις που χτίσαμε τόσα χρόνια. Μπορεί σε λίγες ημέρες να μην είμαστε πια μαζί, αλλά αυτή η άψογη ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε μέσα στην ομάδα αυτά τα εννέα χρόνια δεν θα χαλάσει ποτέ.Οσα ζήσαμε δεν ξεχνιούνται ό,τι και αν γίνει. Ούτε αλλοιώνονται. Στο κάτω, κάτω ήρθε μόνο μία ήττα, όχι η καταστροφή. Για τα λάθη δεν έχω να προσθέσω κάτι. Λάθη γίνονται από όλους. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο ματς". ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: