Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Παρέλυσε η Αθήνα από την απεργία...
Χειρόφρενο τράβηξαν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, λόγω 24ωρης απεργία που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι σε αυτά. Χωρίς αστικά λεωφορεία, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ, μετρό και τραμ η ελληνική πρωτεύουσα. Λόγω της απεργίας, δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος, ενώ κανονικά κυκλοφορούν τα ταξί.
Το μόνο μέσο μαζικής μεταφοράς που λειτουργεί είναι ο προαστιακός σιδηρόδρομος, καθώς οι εργαζόμενοί του ανήκουν στην Ομοσπονδία των σιδηροδρομικών, οι οποίοι ωστόσο ετοιμάζουν από την πλευρά τους δύο νέες 24ωρες απεργίες.
Η πρώτη θα γίνει στις 10 Ιουνίου και η δεύτερη μαζί με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.  Για την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με συγκεντρώσεις και πορείες των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και στάσεις εργασίας τις πρωινές και τις βραδινές ώρες (εναλλάξ).
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα μέτρα μείωσης των αποδοχών τους, το νέο Ασφαλιστικό και στις περικοπές των επιδοτήσεων των συγκοινωνιακών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: