Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Σκληρή κόντρα για το Ασφαλιστικό

Την έντονη αντίδραση τους για Ασφαλιστικό νομοσχέδιο εξέφρασαν σήμερα οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της ακρόασή τους στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, κατηγόρησε τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρο ότι «υιοθετεί τις θέσεις του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων».
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, δεσμεύτηκε πως η επικείμενη εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας «δεν θα συμβασιοποιήσει το Μνημόνιο» και κατηγόρησε τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο πως με τα Προεδρικά Διατάγματα που παρουσίασε για τα εργασιακά, δυναμίτισε τον κοινωνικό διάλογο υιοθετώντας τις θέσεις του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ).
Ειδικά σε ό,τι αφορά το ζήτημα της διαιτησίας των εργασιακών διαφορών, ο Γ. Παναγόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό ότι διαστρέβλωσε και το ίδιο το γράμμα του Μνημονίου. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: