Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αποχαιρετά την εργένικη ζωή ο πιο διάσημος εργένης

Αντίο στην εργένικη ζωή λέει από σήμερα, και τυπικά αφού αρραβωνιάστηκε, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό-ο πλέον διάσημος εργένης του κόσμου.

Ο 52χρονος Αλβέρτος ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάζεται την σύντροφό του Σαρλίν Γουίτστοκ, 32 ετών, πρώην κολυμβήτρια στους ολυμπιακούς αγώνες με την ομάδα της Νότιας Αφρικής και πρώην δασκάλα, πριν ακολουθήσει τον σύντροφό της στο Μονακό.

Η ανακοίνωση που έγινε σήμερα δεν διευκρινίζει ημέρα γάμου αλλά βάζει τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε, όσον αφορά στη σχέση του ζευγαριού και τις προοπτικές της. «Πέρασαν 30 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του Γκρέις Κέλι, 30 χρόνια που περιμένουν μια πρώτη κυρία, μια πριγκίπισσα, μια ονειρεμένη ομορφιά, λάμψη...», σχολίασε το γαλλικό περιοδικό «Point de Vue», που έχει κάνει εκτενή αφιερώματα στο παρελθόν στη ζωή του Αλβέρτου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: