Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010


Οικολογικό φεστιβάλ στην Αρχαία Ολυμπία

Την περιβαλλοντολογική συνείδησή μας έρχεται να αφυπνίσει το οικολογικό φεστιβάλ «Earth Wind & Music Festival», που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Πρώτος σταθμός του είναι η Αρχαία Ολυμπία. Έχοντας την υποστήριξη του οργανισμού Kέντρο Αειφορίας (CSE ), το «Earth Wind & Music Festival» έχει στόχο την ευαισθητοποίηση -και κατ’ επέκταση τη συμμετοχή- του κοινού στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τρία χρόνια μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή στην Αρχαία Ολυμπία, το φεστιβάλ έρχεται να στρέψει για μια ακόμη φορά -με θετική αφορμή αυτή τη φορά- το βλέμμα του κόσμου στον ιστορικό τόπο. Στην Αρχαία Ολυμπία, η οποία για μια εβδομάδα θα μεταμορφωθεί σε έναν διαδραστικό «πολυχώρο», προβάλλοντας σε κάθε γωνιά της πόλης τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, μέσα από ποικίλλες οικολογικές, μουσικές και μη, δράσεις.
Πρέσβειρα του φεστιβάλ είναι η ηθοποιός Πέμη Ζούνη, ενώ συνθέτες και ερμηνευτές από διαφορετικά είδη μουσικής δίνουν το δικό τους οικολογικό μήνυμα με την παρουσία και τη συμμετοχή τους σε αυτή την πρωτοβουλία.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: