Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010


Άγριος καυγάς στα παρασκήνια του Greek Idol 

Άγριος καυγάς ξέσπασε στα παρασκήνια του GreekIdolανάμεσα στους «φανς» του Γιώργου Ντούρου και του Στέργιου Νταουσανάκη.

Μήλο της έριδος για τους φανατικούς θαυμαστές του  «Όλυμπου» και του «Κίσαβου» των ανερχόμενων αστέρων ήταν, απ’ ότι λένε, το ποιος από τους δύο παίχτες του ριάλιτι το έχει πιο μεγάλο, το ταλέντο.

Κουβέντα στην κουβέντα λοιπόν τα μέλη των δύο γκρουπ έφτασαν πολύ κοντά στο να «αγκαλιαστούν», υπερασπιζόμενα τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Η κόντρα πήρε τέτοιες διαστάσεις που οι υπεύθυνοι της παραγωγής απείλησαν με «κόκκινες κάρτες» και αποβολή από το στούντιο, ενώ επιστρατεύτηκε και η ίδια η παρουσιάστρια, η Ρούλα Κορομηλά, για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Παιδιά, παιδιά ησυχία. Παιδιά ηρεμήστε. Η Ρούλα είμαι. Σας μιλάω. Με ακούτε», έλεγε και ξανάλεγε αλλά οι φαν δεν άκουγαν τίποτα.  ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: