Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Σκορδά, Τσιμτσιλή, Χρουσαλά, Λόη: Συνεχίζεται η κόντρα της νύφης!

Απαντήσεις για τις ηχηρές απουσίες στο γάμο της έδωσε η Βάσια Λόη, μιλώντας τηλεφωνικά στο ραδιοφωνικό σταθμό Happy.

Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μαριέττα Χρουσαλά δεν πήγαν στο γάμο της Βάσιας και αμέσως άρχισαν τα σχόλια. Ειδικά για τη Φαίη Σκορδά, όλοι μίλησαν για επιβεβαίωση της κόντρας της… νύφης!!!!

Άλλωστε πριν το γάμο είχαν ακουστεί πάρα πολλά για τις δύο ξανθιές κυρίες του ALTER και για τις τεταμένες σχέσεις τους. Σου λέει ότι ούτε καλημέρα δεν ανταλλάζουν, να μη μιλήσουμε για τις πληροφορίες ότι το κάλεσμα της Βάσιας βρέθηκε στα σκουπίδια της Σκορδά!!!

Είπε λοιπόν η Βάσια ότι η Φαίη καλέστηκε κανονικά, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπόρεσε να έρθει. Τον λόγο το κορίτσι δεν το ξέρει… Ή δεν ήθελε να τον ομολογήσει. Βέβαια εκείνη την ημέρα ήταν και τα γενέθλια του καλού της, του Γ. Λιάγκα και γι’ αυτό ίσως να μην πήγε, τι να πει κανείς. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: