Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

British Airways 777-200Image by caribb via Flickr

Νέα απεργία των πληρωμάτων καμπίνας στην British Airways


Πέντε ημέρες θα διαρκέσει η νέα απεργία των πληρωμάτων καμπίνας στην British Airways, η οποία πάντως αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την πλειονότητα των προγραμματισμένων πτήσεων. Η τρίτη απεργία για φέτος έρχεται μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της εταιρείας την Πέμπτη, σε θέματα που αφορούν τους μισθούς, τις εργασιακές συνθήκες και τη στελέχωση με προσωπικό.

Η BA ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει το 80% των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων και το 60% των πτήσεων μέσων αποστάσεων με αναχώρηση και άφιξη από το αεροδρόμιο Χίθροου, ενώ τα δρομολόγια από τα αεροδρόμια Γκάτγουικ και Λόντον Σίτι δεν θα επηρεαστούν από την απεργία. Η εταιρεία αισιοδοξεί επίσης να εξυπηρετήσει όλους τους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση για πτήσεις προς τη Νότιο Αφρική, ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Το συνδικάτο Unite που εξήγγειλε την απεργία προειδοποιεί και για νέες κινητοποιήσεις τον Ιούλιο...
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια: